Střílečka Unit 13 pro PSV od tvůrců SOCOM
PlayStation Vita Novinka Střílečka Unit 13 pro PSV od tvůrců SOCOM

Střílečka Unit 13 pro PSV od tvůrců SOCOM

Michal Burian

Michal Burian

1

Mezi evropskými launch tituly PlayStation Vita je i nová third-person střílečka Unit 13 <strong>+ galerie</strong>.

Reklama

Brian Soderberg, prezident Zipper Interactive, prostřednictvím tiskové zprávy oficiálně oznámil novou IP. Jde o third-person střílečku Unit 13, která vyjde exkluzivně pro PlayStation Vita.

"Střílečka Unit 13 je od základu vyvíjená pro nový handheld PSV. Je velmi vzrušující pracovat na první hře pro novou přenosnou konzoli s dvěma analogovými páčkami - ideální pro rychlou akci, efektivní third-person střílečku, kterou Unit 13 je," pochlubil se Soderberg.

Podle slov Soderberga je hra určena pro hráče, kteří milují rychlé akce. Těšit se můžete na šest různých tříd s unikátními schopnostmi, s nimiž se probijete 36 akcí nabitými misemi v devíti různých lokalitách.

"Mise mají různou velikost i obtížnost. Některé jsou menší/kratší se spoustou bitev, jiné jsou větší/delší a náročnější, protože musíte plnit hned několik úkolů. Ty jsou dobrým testem pro všechny fanoušky stříleček."

Titul Unit 13 navíc využije funkce WiFi a 3G, aby hráčům poskytl sociální soutěže a možnost soupeřit s přáteli nebo s lidmi z celého světa. To představuje celosvětové žebříčky, nové každodenní výzvy, nové odměny a společné mise a výzvy.

Součástí bude i kooperace, kterou budete moci hrát s přáteli s možností vysoce kvalitní hlasové komunikace.

"V co-op budete bojovat o nejvyšší pozice v globálním, regionálním žebříčku.

"Nemůžeme se dočkat, až si Unit 13 vyzkoušíte. Věříme, že jde o ideální střílečku pro PlayStation Vita. Hra bude k dispozici zároveň s vydáním handheldu!," dodal Brian Soderberg.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama