Střípky o chystané betě Uncharted 3
Uncharted 3: Drake’s Deception Novinka Střípky o chystané betě Uncharted 3

Střípky o chystané betě Uncharted 3

Michal Burian

Michal Burian

5

Tým Naughty Dog vypustil nové detaily o nadcházející multiplayerové betě Uncharted 3. Víme o dvou mapách <strong>+ budou dedikované servery?</strong>

Reklama

První zmíněnou mapou, která bude v multiplayerové betě k dispozici, je zámek. Tato mapa umožňuje hráčům prozkoumat vnitřek i okolí zámku. Jde o velmi vertikální lokaci, jež zahrnuje ziplines, nové interaktivní funkce. V průběhu bitvy se dostanete do neprozkoumaných částí zámku a dokonce některé části zachvátí plameny.

Druhá lokalita je dvoudílná mapa Airstrip, ve které se rozložení sil mění v průběhu celého zápasu. První část nabízí velké nákladní letadlo, které pronásledují kamiony. V této části musejí hráči skákat z jednoho kamionu na druhý a postupně se dostat na nákladní rampu letadla. Poté, co letadlo vzlétne, se hráči přesunou na rampu letadla, kde začíná adrenalinová multiplayerová bitva.

Komunitní manažer Arne Meyer potvrdil, že Uncharted 3: Drake's Deception nebude využívat dedikované servery, místo toho použije peer-to-peer spojení (P2P), které bylo také ve druhém dílu.

Multiplayerová beta pro majitele PS Plus účtů a inFamous 2 odstartuje již 28. června, všichni ostatní se budou moci do hry vydat od 5. července.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama