Studio 4A Games pracuje na dalším Metru
Novinka Studio 4A Games pracuje na dalším Metru

Studio 4A Games pracuje na dalším Metru

Michal Burian

Michal Burian

11
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Zároveň dodělává dvě expanze pro Metro Exodus.

Reklama

Otevřenější prostředí a příběh odehrávající se zejména nad povrchem poslednímu Metru dvakrát neprospěl, stejně tak roční exkluzivita PC verze u Epic Games Store. Přesto všechno je Metro Exodus úspěšnou post-apokalyptickou akcí (zaznamenala nejúspěšnější vydání v historii série), což si vydavatel i vývojáři uvědomují. Fanoušci této série se mohou pomalu začít těšit na další díl. Prezident společnosti THQ Nordic potvrdil, že studio 4A Games pracuje na dalším Metru.

Lars Wingefor to řekl investorům při projednávání nejnovějších finančních výsledků. Pochopitelně nebyl více konkrétní, ale lze předpokládat, že vývoj je na začátku a v letošním roce se o novém Metru detaily ještě nedozvíme.

Připomeňme si, že Metro 2033 vyšlo v roce 2010. O tři roky později dorazilo pokračování s názvem Metro: Last Light a letos v únoru jsme se dočkali v pořadí třetího dílu - Metro Exodus. Kromě vývoje nového dílu se ve studiu 4A Games dokončující práce na dvou expanzích Metra Exodus - The Two Colonels si zahrajeme ještě v letošním roce, zatímco Sam's Story se očekává během roku 2020.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama