Studio GSC i Stalker 2 nadále žije, vývoj pokračuje
Novinka Studio GSC i Stalker 2 nadále žije, vývoj pokračuje

Studio GSC i Stalker 2 nadále žije, vývoj pokračuje

Martin Cvrček

Martin Cvrček

26

Vánoce jsou mimo jiné i svátky plné naděje a dobrých zpráv. Proto je docela příhodné, co se v posledních dnech událo v rámci studia GSC a jejich Stalkera 2<strong> + první artworky</strong>.

Reklama

Spousta lidí už sice považuje druhého Stalkera i samotné studio GSC Gameworld za mrtvé, ale všechno se nyní obrátilo k lepšímu. GSC na svém Twitteru nejdříve napsalo, že tu je stále naděje na zdárný konec, tedy vydání Stalkera 2, a včera jsme se dočkali pozitivní zprávy, konkrétně „The Stalker team continues work on the project and hopefully everything will turn out well.“. Jinak řečeno, GSC neumírá a práce na druhém Stalkerovi pokračují.

Aby to nevypadalo jako nějaké plácnutí do větru, přichystali pro nás tvůrci překvapení, jež může zároveň sloužit jako pěkný vánoční dárek. Jedná se o sadu artworků ze Stalkera 2, jež jsou k vidění na jejich Facebookové stránce.

Tomu říkáme skvělá zpráva. Teď jen zbývá otázka, jak to dopadne s konzolovými verzemi, my ale upřímně doufáme, že špatně. Stalker se na konzole nehodí. Ať už ale na to máte stejný názor, nebo ne, jde o vynikající zprávu. Stalker 2 tedy nadále žije, stejně jako jedno z nejlepších evropských studií.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama