Studio Rebellion koupilo Woolfe: The Red Hood Diaries
Novinka Studio Rebellion koupilo Woolfe: The Red Hood Diaries

Studio Rebellion koupilo Woolfe: The Red Hood Diaries

ElementGamer

ElementGamer

3

Co plánují s méně povedenou hrou?

Reklama

Tohle by nejspíš nikdo nečekal. Na nedávné aukci o majetek zkrachovalého belgického studia Grin projevila společnost Rebellion, známá především díky sérii Sniper Elite, velký zájem koupit značku Woolfe. Nakonec se to povedlo.

Příběh samotné hry Woolfe začal na Kickstarteru, kde se stala hitem a vybrala od hráčů požadované peníze. Vývojáři hru tedy dokončili a vyšla letos v březnu na Steamu. Bohužel se z titulu stal pořádný neúspěch, a jelikož nenašli tvůrci dost zákazníků, raději to zabalili, a studio Grin tak zkrachovalo.

Šéf studia Rebellion pro britský Eurogamer prohlásil, že ve Woolfe vidí velký potenciál. Nechtěl ale už prozradit, kolik je Woolfe stálo.

Samozřejmě Rebellion nezapomene ani na slíbené odměny backerům, kteří přispěli na Kickstarteru a nebyly poslány z toho důvodu, že studio Grin přišlo o většinu svých peněz.

Samozřejmě nekoupili vývojáři značku jen proto, aby odměnili ty, kteří přispěli, ale především se chtějí soustředit na budoucí výdělky z Woolfe a případně udělat úplně nový titul ze série. Uvidíme, jak se s tím vším poperou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama