Suicide Squad: Kill The Justice League mělo být po hlasité kritice odloženo
Novinka Suicide Squad: Kill The Justice League mělo být po hlasité kritice odloženo

Suicide Squad: Kill The Justice League mělo být po hlasité kritice odloženo

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

8
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

I nadále ale půjde o live-service hru.

Reklama

Renomovaný novinář Jason Schreier ve svém článku pro magazín Bloomberg s odkazem na své vlastní zdroje tvrdí, že akční adventuru Suicide Squad: Kill The Justice League postihl další odklad. Stejné informace přinesl rovněž novinář Jez Corden z webu Windows Central.

Vývojáři ze studia Rocksteady se měli k odsunu data vydání rozhodnout po kritice od hráčů i novinářů, která se na hru sesypala po nedávné ukázce z hraní, kterou autoři zveřejnili na akci State of Play. Suicide Squad: Kill the Justice League mělo na PC (Steam) i konzole PlayStation 5 a Xbox Series X/S vyjít 26. května. Dle čerstvých spekulací, které však pochází od tradičně dobře informovaných zdrojů, se hry dočkáme až koncem roku.

Jason Schreier však upozorňuje na to, že k odkladu došlo především z důvodu optimalizace a dokončovacích prací, na které vývojáři potřebují čas navíc. Ačkoli nejsou vyloučeny určité úpravy hratelnosti i celého konceptu, tak má Suicide Squad: Kill The Justice League zůstat nadále live-service hrou s důrazem na kooperaci.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama