Superhot: Mind Control Delete pro majitele původní hry zdarma
SUPERHOT Novinka Superhot: Mind Control Delete pro majitele původní hry zdarma

Superhot: Mind Control Delete pro majitele původní hry zdarma

David Křenek

David Křenek

7
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Skvělé hrátky s časem se vrací.

Reklama

Pokud bychom za poslední roky měli vypíchnout výtečnou hru, jejíž doménou je hraní si s časem, tak Superhot rozhodně patří na přední příčky. V dobové recenzi autor uvedl větu, s kterou plně souhlasím. „SUPERHOT se dá označit za inovativní FPS rozviřující stojaté vody žánru.“

Mě tento titul oslovil hned na první pohled svojí čistou vizuální stránkou, rychlým pochopením principů a celkovou chytlavostí. Ovšem když jsem si to potom mohl po nějaké době zahrát ve VR, tak ohromení bylo ještě mnohonásobně vyšší. Tohle je titul, který je VR jako ryba ve vodě. Srdce vám začne bít adrenalinem, oči neví kam skočit dříve. Třešničkou na dortu je kulka prolétající kolem vaší hlavy ve zpomaleném čase.

Ovšem teď na řadu přichází nástupce, který se z původně zamýšleného DLC, odhaleného v roce 2017, vyvinul v plnohodnotné pokračování. Superhot: Mind Control Delete bude čtyřikrát větší než původní titul. Obsah se rozroste o nové zbraně, nepřátele, dovednosti a také roguelike prvky v podobě „nekonečného nekonečna“. Lépe řečeno nekončících procedurálně generovaných časových šarvátek.

Superhot: Mind Control Delete dostanou zdarma všichni majitelé původní hry, avšak má to svá omezení.

Novinku nezískáte, pokud jste původní kopii získali zdarma například prostřednictvím Twitch Prime, či Xbox Game Pass. VR verze hry je brána jako odlišný titul, což znamená, že pokud ji vlastníte, tak tuto novinku zdarma nedostanete. Ovšem pokud si původní titul zakoupíte do 16. července, kdy vychází Mind Control Delete, tak jej pořád dostanete zdarma, což rozhodně stojí za zvážení, jelikož se nachází aktuálně v lákavé slevě. Osobně to mám sám takto v plánu začátkem nového týdne udělat.

Původní Superhot je dostupný na Steamu, GOG a Epic Games Store.

Kompletní informace naleznete zde - FAQ.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama