DAYZ Novinka Survival akce Icarus od autora DayZ se připomíná krátkým filmem

Survival akce Icarus od autora DayZ se připomíná krátkým filmem

Dominik Tománek

Dominik Tománek

Platformy Windows PC

Tvůrci si pro nás přichystali dokument o skandálu a konspiracích.

Reklama

Dva dny před dlouho očekávaným vydáním hry Icarus, zveřejnilo studio RocketWerkz dvacetiminutový dokument, který přibližuje jejich nejnovější survival hru. Krátkometrážní film Icarus: Fatal Sky kombinuje záběry z hry s live-action záběry.

Fatal Sky se zaměřuje na tragický příběh průzkumného týmu, který se nevrátil z expedice. Film vypráví o této události, jak skončila skandálem a jakými konspiračními teoriemi je doprovázená. A to vše pomocí rozhovorů v dokumentárním stylu.

Survival akce Icarus od autora DayZ se připomíná krátkým filmem

 

Icarus bude PvE survival hrou až pro osm hráčů, kde bude hlavní roli hrát strach o život na nehostinné cizí planetě. Craftění, boj a stavění, prostě mechaniky, které pro hráče tohoto typu her nejsou žádnou novinkou. Za hrou stojí Dean Hall, kterého můžete znát jako designéra a autora konceptu DayZ.

Hra byla poprvé oznámena na PC Gaming Show v roce 2020. Původní datum vydání bylo naplánováno na letošní srpen, ale jak už to tak letos bývá, Icarus by přesunut na prosinec, konrétně na 3. prosince. Hra pak vychází pouze pro PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama