Survival onlinovka H1Z1 v Early Access zaujmula
Novinka Survival onlinovka H1Z1 v Early Access zaujmula

Survival onlinovka H1Z1 v Early Access zaujmula

Michal Burian

Michal Burian

30

Za dva měsíce si předběžný přístup koupilo přes milion hráčů.

Reklama

Survival onlinovka H1Z1, která se podobá populárnímu DayZ od českých Bohemia Interactive, na Steamu sbírá smíšené recenze od hráčů. V době uvedení předběžného přístupu dokonce byla spousta hráčů tak naštvaná, že požadovala vrácení peněž. Bývalá online divize Sony (nyní samostatné studio Daybreak Game) jim vyhověla.

I přes tyhle skutečnosti se hře daří, dokonce se ji daří tak, že za dva měsíce v Early Access zaujmula natolik, že si ji koupilo přes milion hráčů. Konkurenční DayZ stejný milník překročilo za čtyři týdny.

S úspěchem se pochlubil John Smedley, prezident Daybreak Game, na svém osobním Twitteru. Dá se předpokládat, že další hráči budou následovat, i když H1Z1 odrazuje svým prémiovým obsahem, kdy si za peníze můžete koupit kosmetické zboží a dodávku zásob - zavoláte si letadlo, které vám shodí důležité zásoby v podobě munice, potravin, vody, zbraní atd. Avšak není zaručeno, že se zásoby dostanou právě k vám. Letadlo je totiž může shodit kamkoliv a pokud se na místo dopadu nedostanete včas, vaše zásoby může ukradnout jiný hráč. Vyplatí se tak sledovat letadlo a být připraven na cokoliv. Podle vývojářů jde o šílený hon za důležitým zbožím s napjatými patovými situacemi.

H1Z1 koupíte na Steamu v předběžném přístupu za 19,99€. Po vydání finální verze bude free-to-play.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama