Svou základnu v Black Ops 3 budete moci navštívit jen v kampani
Novinka Svou základnu v Black Ops 3 budete moci navštívit jen v kampani

Svou základnu v Black Ops 3 budete moci navštívit jen v kampani

Vojtěch Zikán

Vojtěch Zikán

7

Budete si v ní moci nastavovat výbavu nebo měnit vzhled postavy.

Reklama

Při světovém odhalení Call of Duty: Black Ops 3, které proběhlo na konci dubna, padlo mnoho názvů a novinek, které se začaly vyjasňovat až nyní po E3. Jedna z takových věcí je funkce zvaná Safe house. Safe house bude sloužit jako taková vaše základna, do které se budou hráči vracet vždycky mezi každou misí. Můžete si zde upravovat zbraně, shromažďovat se s přáteli a měnit vzhled vaší postavy.

Původně se počítalo s tím, že Safe house bude jen pro kampaň, nicméně nedávno se na základě chybného výkladu slov Marka Lamii z Treyarchu usuzovalo, že Safe House bude k dispozici pro všechny tři složky hry, tedy pro kampaň, multiplayer a zombie.

Jak ale potvrdil Treyarch na Twitteru, Safe House bude pouze v kampani, ne v multiplayeru a zombie módu, který bude představený 9. července na Comic Conu v San Diegu.

Napříč všemi složkami hry by ale přeci jen měla fungovat zatím nepřiblížená sociální služba, která by mohla fungovat na podobném principu jako městská oblast v Destiny, podle něhož se Treyarch v něčem inspiroval. Funkce bude součástí jejich vylepšeného matchmaking systému.

Zároveň s tím víme, že bude vylepšené přenášení vaší party mezi jednotlivými herními módy. Nebude tak docházet k tomu, že když chcete z hry více hráčů přepnout na zombie mód, že budete muset partu rozpustit a pak jí zase poskládat.

Nyní bych se rád vrátil i ke Specialistům, kteří nám byli představeni na E3. Každý specialista má svojí typickou a jedinečnou vlastnost, která se mu zpřístupní za naplnění power metru. Ten se naplňuje získáváním bodů nebo zabitím. V každém herním módu (jako je Team Deatmatch, Kill Confirmed atd.) se bude rychlost získávání bodů pro odemčení speciální schopnosti nebo zbraně lišit. Bylo poznamenáno, že v herním modu Search and Destroy bude naplnění power metru trvat déle. Zatím víme o těchto šesti z devíti specialistů: Ruin, Seraph, Reaper, Nomad, Prophet a Outrider.

Na závěr bych rád dodal, že Raul Menendez (úhlavní nepřítel z Black Ops 2) nebude hrát žádnou roli v nadcházejícím díle. Treyarch to potvrdili na své Facebook stránce, když se na to dotazoval jeden z fanoušků. A to i přesto, že Black Ops 3 navazuje tam, kde skončil předchozí díl, tedy dronovým útokem. za kterým stál právě Menendez. Víme o tom, že nového záporáka si zahraje americký hráč fotbalu Marshawn Lynch, ale nebude to stejný záporák, jako byl právě Menendez. Tudíž tím pádem bude hrát úlohu vedlejšího antagonisty.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama