Switch bude bez hry z důvodu udržení nízké ceny
Novinka Switch bude bez hry z důvodu udržení nízké ceny

Switch bude bez hry z důvodu udržení nízké ceny

Michal Burian

Michal Burian

20

Přitom Wii zaznamenalo při uvedení na trh úspěch s Wii Sports.

Reklama

Když byla v pátek ráno plnohodnotně představena konzole Nintendo Switch, mnoho hráčů zamrzelo, že v balení s přístrojem nebude nějaká hra. Vždyť Wii zaznamenalo velký úspěch díky tomu, že v krabici s konzolí byla přibalena hra Wii Sports. Mělo se za to, že stejné to bude i Switche, takové minihry v podání titulu 1, 2 Switch se k tomu přímo hodí.

Bohužel nic takového nebude. Podle prezidenta amerického oddělení Nintenda je to z důvodu, aby udrželi nízkou cenu. Pokud by v balení s konzolí byla hra, neprodával by se Switch s cenovkou 299 dolarů.

„Jako první si vždy ujasníme, jakou cenu by náš nový přístroj měl mít, aby byl dostupný a lákavý pro zákazníky. V Severní Americe jsme se chtěli dostat na cenu 299 dolarů,“ vysvětlil Reggie Fils-Aime. Poté si vedení Nintenda pokládá otázky, co je pro ně v balení důležité. Dva Joy-Con ovladače v balení být musí, stejně tak všechny kabely a dokovací stanice. „Necháme rozhodnout hráče, které hry si chtějí koupit,“ uzavřel povídání pro GameSpot prezident amerického Nintenda.

1, 2 Switch jsou minihry, ve kterých se hráči střetnou proti sobě tváří v tvář. Užijete si westernový duel, stolní tenis, projdete tréninkem samurajů, zatancujete si nebo podojíte krávu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama