Systémové požadavky Battlefieldu 3
Battlefield 3 Novinka Systémové požadavky Battlefieldu 3

Systémové požadavky Battlefieldu 3

Rosťa Viktorin

Rosťa Viktorin

55

Sajta GameFront zveřejnila údajné hardwarové nároky nového Battlefieldu + <strong>AKTUALIZACE</strong>.

Reklama

AKTUALIZACE: Jakub Trulík z EA nám před malou chvílí poslal dvě upřesňující informace ke třetímu Battlefieldu, jež se týkají plánované bety a hardwarových požadavků.

"Jak jste mohli během E3 konference postřehnout, už v září nás čeká otevřený a multiplatformový betatest Battlefield 3," zopakoval Trulík. "Ten tedy nebude probíhat pouze na PC a bude pro celou veřejnost. I nadále nicméně platí dříve ohlášené bonusy jako například předčasný přístup za limitovanou edici Medal of Honor. Přesnější data budou ovšem teprve upřesněna."

"Co se týče minimální či doporučené konfigurace pro hraní Battlefield 3, veškeré informace, které se v posledních hodinách objevily na internetu, jsou pouze odhady bez reálného podkladu. K vydání je ještě daleko a o skutečných hardwarových nárocích vás budeme informovat okamžitě, jakmile budou doopravdy známy."

PŮVODNÍ ZPRÁVA: Panují ovšem zmatky kolem zdroje, a skutečnost, že se vedení Electronic Arts k obdobnému kroku zatím veřejně neodhodlalo nás proto nutí brát to s rezervou.

Ať už je to ale jakkoliv, zní to přinejmenším zajímavě. Naprosté minimum by totiž měl představovat dvoujádrový procesor o frekvenci 2 GHz, 2 GB RAM, grafická karta podporující DirectX 10, nebo 11, s alespoň 512MB pamětí a 15 GB místa na disku.

Doporučená sestava by už ovšem měla zahrnovat Quad-core procesor, 4 GB RAM a DirectX 11 kartu s 1GB pamětí. Nejlépe GTX 460, či Radeon HD 6850. Co se OS týče, tam tvůrci upřednostňují 64-bitové Windows 7.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama