Tahová strategie Shock Tactics se tváří jako převlečený XCOM
Novinka Tahová strategie Shock Tactics se tváří jako převlečený XCOM

Tahová strategie Shock Tactics se tváří jako převlečený XCOM

Faldmen

Faldmen

3

Seznamte se s novou tahovou strategii, kde lidé bojují proti mimozemšťanům.

Reklama

O taktické tahové strategii jsme naposledy slyšeli na začátku loňského roku. Dnes se nám připomíná novými obrázky a hlavně dalšími informacemi. Hned z prvního pohledu na starší gameplay video musí být každému jasné, kde se vývojáři z Point Blank Games u této nové tahové strategie inspirovali.

Vliv XCOMu je cítit v každém záběru, což však není vůbec na škodu. Stejně jako u XCOMu se i zde budeme při boji přesouvat skrze akční body, které se nám však zkrátí na polovinu, pokud objevíme nového nepřítele. Mnohé z nás bude toto nutit hrát opatrněji. Na druhou stranu nás však bude hra tlačit, abychom postupovali více akčnějším a agresivnějším stylem, jelikož některé části budou časově omezené a po uplynutí této doby by se měly na scéně objevit nepřátelské posily, díky kterým nás dlouhé rozmýšlení může připravit o vítězství.

Ve hře Shock Tactics se dostaneme do čela týmu žoldáků, kteří prozkoumávají nově objevený mimozemský svět. Během cest se budeme muset vypořádat s nepřáteli, jako jsou piráti, mimozemští vetřelci a vojáci tzv. „Imperial Consortium“. Nepřátelé by měli být inteligentní a na každého bychom si měli vytvořit jinou taktiku boje. Naším cílem je stavění základen, kopání zákopů a získávání nových mimozemských technologií, díky kterým si budeme vylepšovat nejen naše zbraně a brnění, ale i vybudované základny. Vylepšovat si budeme také své žoldáky a jejich dovednosti.

Dostatečnou variabilitu bojišť by měly zajistit náhodně generované mapy, díky kterým by nám snad mohla hra nabídnout vysokou znovu hratelnost.

Datum vydání by mělo být brzy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama