Taktická tahovka Shock Tactics se inspirovala u seriálu Firefly
Novinka Taktická tahovka Shock Tactics se inspirovala u seriálu Firefly

Taktická tahovka Shock Tactics se inspirovala u seriálu Firefly

Michal Burian

Michal Burian

1

Šest vojáků povedete nemilosrdným mimozemským světem, abyste našli nový domov.

Reklama

Máte rádi Jagged Alliance a XCOM? Potom by se vám mohla líbit tahová sci-fi strategie Shock Tactics od studia Point Blank Games, která vyjde letos v létě. Vývojáři se inspirovali u populárního sci-fi seriálu Firefly a nabídnou vedení družstva vojáků při průzkumu herního světa a postupné budování základny. Vylepšování základny vám umožní nové možnosti vašich vojáků, respektive upgrady jejich zbraní a výzkum nových technologií.

„Po staletých bojích s diktaturou imperiálního Consortiumu hledají Space Pioneers nový domov. Hrát budete za průzkumníky, kteří v první vlně prozkoumávají vesmír a starověké cizí planety, které by se mohly stát jejich novým domovem,“ přibližuje příběhové pozadí tisková zpráva.

Mapa světa bude plná tajemných památek a cizích technologií, které můžete využít pro výzkum nových zbraní, vybavení a technologií. Technologie vám umožní rozšiřovat základnu a lépe vybavit své bojovníky. Ti budou čelit útokům impéria a mimozemského života. K dispozici budete mít až šest členů. Každý bude mít různé silné a slabé stránky.

V bitvě budete muset zapojit strategické a taktické myšlení. Setkat se máte se všelijakými nepřáteli, někteří budou slabší, jiní naopak o hodně silnější. Navíc mapy světa mají být procedurálně generované. Nikdy tak nevíte, co vás bude na neznámé planetě čekat.

Shock Tactics má vyjít už během léta na PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama