Novinka Tails of Iron dostalo bezplatné rozšíření

Tails of Iron dostalo bezplatné rozšíření

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Přidává dodatečnou příběhovou linii navazující na konec základní hry.

Reklama

Tails of Iron je magickým, avšak nekompromisním výletem do jednoho krysího království, které čekají krušné časy, jelikož se pustilo do války s ropuchami.

Hra nabídla výtečný vizuál, detailní svět, poutavé vyprávění i náročné souboje, což jí pomohlo k tomu, aby v naší recenzi získala 8 bodů z 10 se slovy:

"Příběh o jednom krysím království, které se nachází ve válce s ropuchami, překvapuje svou surovostí v soubojích i vyprávění a fascinuje uhrančivým a detailním vizuálem. Kdyby prostřední část nebyla až příliš rozvláčná a pohyb naopak nabízel více přesnosti a intuitivnosti, jednalo by se v podstatě o dokonalý nástupní můstek do subžánru souls-like her."

Jestli jste ale už hru prošli a po jejím dohrání jste si příjemně pomlaskávali, tak rozhodně zbystřete své smysly, jelikož autoři si pro hráče připravili příjemné překvapení, kterým je bezplatné DLC Bloody Whisker.

To představuje novou příběhovou linii navazující na konec hry, kde se v turnaji pokusíte porazit pětici dalších bossů, k čemuž vám mohou dopomoci nové zbraně a zbroje.

Kromě toho dorazily dvě nové obtížnosti, kdy jedna je vhodná pro hráče, kteří pohledávají trochu přívětivější zážitek, zatímco ta druhá nabízí pekelnější výzvu. Na vašem hradě taktéž lze prozkoumat dvě nové místnosti.

Společně s tím přibyly i tři další achievementy/trofeje, na Steamu se objevila podpora sběratelských kartiček a taktéž došlo na dodatečné opravy či úpravy.

Základní hra i DLC jsou dostupné na PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch.

Fyzickou konzolovou verzi si můžete zakoupit v obchodě Xzone.

Digitální verze pak v různých oficiálních obchodech naleznete ve 25% slevě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama