Take-Two s prodejem nespěchá
Novinka Take-Two s prodejem nespěchá

Take-Two s prodejem nespěchá

Michal Burian

Michal Burian

4

Generální ředitel vydavatelské společnosti v rozhovoru řekl, že s prodejem firmy nespěchá, avšak nevylučuje prodej <strong>+ kdy vyjde GTA 5</strong>.

Reklama

"Všechny veřejně obchodní společnosti jsou potencionálně k dispozici," říká vydavatel gangsterské série Grand Theft Auto.

Strauss Zelnick v rozhovoru dále uvedl, že vydavatelství Take-Two je nezávislé, avšak nevylučujeme možný prodej.

"Jsme hrdý na to, co jsme dokázali," prohlásil Zelnick pro server Gamasutra. "Jsem hrdý na hodnotu, kterou jsme pro akcionáře v posledních několika letech vytvořili. Jsme hrdý na tým, jenž se dokázal poprat s výzvou."

"Ale jsme tu pro akcionáře. Všechny veřejné společnosti jsou potencionálně k dispozici. Pokud to přijde, tak to zkrátka přijde a nic s tím neuděláme. Jsme nezávislá společnost," dodal Zelnick v narážce na možný prodej.

Vydavatelství Take-Two se v posledních letech velmi rozšiřuje. V minulosti firmu živila série GTA, avšak to již neplatí. Firma si vytvořila nové značky, mj. detektivku L.A. Noire a westernovou střílečku Red Dead Redemption, a nemusí spěchat s dalším dílem gangsterské bláznivé akce. Není tedy divu, že se stále častěji mluví o možném prodeji. O T2 v poslední době projevilo zájem vedení Electronic Arts, které začalo kupovat akce, a v únoru 2011 se dokonce mluvilo také o společnosti Activision.

Kdy vyjde GTA 5?

Pokud vás zajímá, kdy vyjde GTA 5, tak pro vás máme jednu dobrou zprávu (thx GTA.cz). Vydavatel se nedávno sešel se svými akcionáři, kde prohlásil, že Rockstar na Grand Theft Auto V pracuje, přičemž se počítá, že hra vyjde ve fiskálním roce, jenž začíná 1. dubna 2012 a končí 31. března 2013.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama