Take-Two vydá nové díly svých oblíbených sérií
Red Dead Redemption 2 Novinka Take-Two vydá nové díly svých oblíbených sérií

Take-Two vydá nové díly svých oblíbených sérií

Michal Burian

Michal Burian

33

Co všechno pro nás Take-Two chystá? Vypadá to na vzrušující budoucnost – <strong>Mafia 3 a Red Dead Redemption 2?</strong>

Reklama

Vydavatelská společnost Take-Two nemá ve zvyku před akcionáři detailně odhalovat své plány na příští fiskální rok. Neudělalo to loni a bohužel ani letos, ale přece jen jsme se něco málo dozvěděli. Z náznaků to vypadá, že bychom se mohli dočkat očekávaného titulu Mafia 3, který je veřejným tajemstvím, a westernové akce Red Dead od Rockstaru. Co dalšího?

Vezmeme to hezky popořadě. Take-Two garantuje, že nás v novém fiskálním roce čekají nové díly ze sportovních sérií NBA a WWE 2K. K nim se přidají dosud neoznámené tituly z jiných populárních franšíz. A právě to naznačuje již zmíněnou Mafii III a Red Red (Red Dead Redemption 2?).

„Naši zákaznicí mohou očekávat nové díly z našich NBA a WWE 2K sérií, stejně tak vzrušující, zatím neoznámené tituly z jiných populárních franšíz,“ konstatovalo Take-Two.

„Z hlediska dalšího vývoje máme v přípravě spousta dalšího, včetně průlomové nové značky (Agent od Rockstaru?), a dalších novinek z našich osvědčených sérií. Můžeme potvrdit, že 2K a Gearbox Software pracují na nových Borderlands pro novou generaci konzolí.“

„Kromě toho máme ve vývoji mnoho neohlášených titulů, které jsou velmi inovativní. V nadcházejících měsících vám prozradíme více o našich budoucích projektech,“ dodává Take-Two.

Ať si říká, kdo chce, co chce, sázím své kalhoty, že letos minimálně uslyšíme o Mafia 3 nebo Red Dead. O obou titulech se hodně mluví, i když neoficiálně. Mafii 3 naznačil dabér Vita z Mafia 2 a Rockstar San Diego začal před půl rokem nabírat nové zaměstnance pro vývoj nové open-world hry z divokého západu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama