Takhle vypadá sběratelská edice Zaklínače 3
Zaklínač 3: Divoký hon Novinka Takhle vypadá sběratelská edice Zaklínače 3

Takhle vypadá sběratelská edice Zaklínače 3

Redakce

Redakce

45

Naše vlastní fotografie z rozbalování bohaté edice + <strong>Jak velká je sběratelská edice Zaklínače 3?</strong>

Reklama

(Martin "Cvrnda" Cvrček) Mezi nepřetržitým hraním Zaklínače 3 jsem si našel čas k rozbalení bohaté sběratelské edice, kterou jsem si pořídil na vlastní náklady. Nejde tedy o dar/úplatek (nehodící se škrtněte) od vývojářů.

Co do počtu položek se sběratelská edice Zaklínače 3 nevyrovná sběratelce druhého dílu, ale kvalita materiálů tento nedostatek hravě dožene. Nejzajímavější je samozřejmě velká socha Geralta bojujícího s gryfem a zaklínačský medailon, dobře ale vypadá i steelbook a artbook. Jen škoda, že artbook není přeložený do češtiny, jako tomu bylo v případě Zaklínače 2.

Na fotografiích můžete vidět také obsah běžného balení hry, které zahrnuje CD se soundtrackem, krátké kompendium Svět Zaklínače, papírovou mapu a samolepky. Kompendium obsahuje kód na bonus v mobilní MOBA hře The Witcher: Battle Arena a kód na stažení první části anglické verze komiksu Skleněný dům (House of Glass). Na zadní straně manuálu najdete kód, který vám zaručí přístup k digitální verzi hry a jejím bonusům přes GOG.com, potažmo GOG Galaxy.

A stálo to jen necelé čtyři tisíce...

Jak velká je sběratelská edice Zaklínače 3?

(Marek "Marek_Tvrdy" Tvrdý) Pokud jste si mysleli, že Zaklínač 3 má opravdu velkou krabici, tak vás trochu zklameme. Prozatím největší běžně prodávanou sběratelskou edicí PC hry i nadále zůstává Crysis 2 Nano Edition s rozměry 39 x 37 x 50 cm. Krabice sběratelské edice třetího Zaklínače má "pouze" 36 x 32 x 42,5 cm. Na fotografiích pořízených po příjezdu domů z půlnočního prodeje se můžete podívat na jejich porovnání.

Crysis 2 Nano Edition

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama