Tanky císařského Japonska ve World of Tanks
WoT Novinka Tanky císařského Japonska ve World of Tanks

Tanky císařského Japonska ve World of Tanks

Michal Burian

Michal Burian

2

Do PlayStation 4 verze dorazila pravá císařská ocel.

Reklama

PlayStation 4 verze World of Tanks se dočkala aktualizace, která do hry přidala tanky císařského Japonska. Konkrétně jde o 15 japonských tanků, a to včetně legendárního Type 3 Chi-Nu-Kai. Současně však hra posiluje o dalších 16 tanků z již uvedených německých, amerických a sovětských řad.

Hráči mohou rovněž hrát na čtyřech zbrusu nových mapách: Redshire, Pacific Island, Highway a Steppes. Všechny mapy nabízejí unikátní terén a mnoho možností k vyzkoušení obranné i útočné taktiky.

„Ten nejlepší zážitek samozřejmě přichází s patnáctkou zbrusu nových japonských tanků, které se opravdu vyplatí vtáhnout do bitev. Tanky jsou známé pro svoji lehkost navigace ve velmi náročném terénu a ke startu jsou připraveny nejpozoruhodnější lehké a střední tanky jako R.Otsu, typ 95 Ha-Go, Type 98 Ke-Ni, STA-1, Type 61 a výkonný Type 3 Chi-Nu-Kai,“ dočteme se v tiskové zprávě.

„Všichni zapálení tankisté navíc své nové miláčky mohou vytáhnout do lítých bitev na Pacific Island, což je mapa inspirovaná právě asijským válečným prostředím.“

„V rámci rozšíření americkými, německými a sovětskými tanky se hráči na PlayStationu 4 mohou těšit na German Maus, sovětský IS-4 a americký model T-57.“

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama