Tekken x Street Fighter oznámen na Comic-Conu
Tekken Novinka Tekken x Street Fighter oznámen na Comic-Conu

Tekken x Street Fighter oznámen na Comic-Conu

Michal Maliarov

Michal Maliarov

2

Na výstavě byla konečně oznámena očekávaná nová bojovka, které se přezdívá Capcom vs. Namco. Abychom ale byli přesní, je to spíše Street Fighter vs. Tekken, a to ve 2D.

Reklama

UPDATE: Capcom oznámil i třetí bojovku, která ponese název Street Fighter III: Third Strike Online, o které se toho zatím moc neví. Vydání je ještě na míle daleko, vývoj však již započal.

Pamatujete na slibované oznámení producenta série Street Fighter, Yoshinori Ono? To velké, velkolepé a nečekané? Tak to tu máme černé na bílém. Comic-Con představil debutový trailer, stejně jako sbírku premiérových screenů, načež následovala živá předváděčka jednoho ze soubojů, kde se proti sobě postavili Ryu (SF) a Jin (Tekken). Vše hodně připomínalo nejnovější Street Fighter IV, od kombinace 2D a 3D pozadí až po inkoustový výtvarný styl.

Chystají se však celkem dvě bojovky: jednu má na starosti Capcom, druhou si vzalo na paškál Namco Bandai a nese název Tekken x Street Fighter. Každá z bojovek navíc bude mít odlišný grafický styl (jedna využívá grafický engine z Tekkenu, druhá ze Street Fightera).

Hry dorazí na PS3 a Xbox360. Na jejich vydání si ale prý ještě počkáme. Výše naleznete záběry prezentace jednoho zápasu. Musíte se však spokojit se špatnou kvalitou záznamu. Níže pak galerii nejnovějších screenů ze hry a debutový trailer.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama