Televizní seriál v Quantum Break bude mít 22 minut
Quantum Break Novinka Televizní seriál v Quantum Break bude mít 22 minut

Televizní seriál v Quantum Break bude mít 22 minut

Michal Burian

Michal Burian

3

V zásadě půjde o filmové cut-scény ve hře, které se budou lišit v závislosti na vašem počínání.

Reklama

Tvůrčí celek ze studia Remedy Entertainment již několikrát dokázal, že hry zkrátka dělat umí. Ať už se podíváme na akci Max Payne, hororový Alan Wake nebo právě připravovaný Quantum Break. V každém titulu Remedy přinese pro herní svět něco nového a tak trochu nečekaného. Důkazem budiž bullet-time (zpomalení času) ve hře Max Payne. Quantum Break také nabídne něco nového, mluví se o tom už dlouho. Jde o televizní seriál se skutečnými herci.

Původně se mělo za to, že seriál bude vysílán samostatně v televizi. Postupně jsme se ale dozvídali detaily a od dnešního dne můžeme s klidným svědomím říct, že půjde o příběhové pozadí celé hry. Seriál totiž bude součástí hry, skládat se bude z několika scén se skutečnými herci, které se budou objevovat v průběhu vašeho hraní. Připraveno je hned několik verzí, aby seriál odpovídal tomu, co uděláte ve hře. Výkony herců tak budou úzce spojeni s vaším počínáním ve hře.

Seriál bude mít několik epizod o celkové délce nějakých 22 minut, v závislosti na vašich rozhodnutích. Filmečky bude možné sledovat pouze při hraní, nikoliv samostatně. Pokud vás nebude příběhová vložka bavit, můžete ji přeskočit.

Nezbývá než si počkat, zda filmová pasáž bude ve hře fungovat. Dle mého názoru by hře mohla dodat šmrnc a atmosféru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama