Telltale Games chystají mini-sérii o Michonne z The Walking Dead
The Walking Dead Novinka Telltale Games chystají mini-sérii o Michonne z The Walking Dead

Telltale Games chystají mini-sérii o Michonne z The Walking Dead

Martin Cvrček

Martin Cvrček

7

Oblíbená hrdinka s katanou se stane hlavní postavou třídílné mini-série od Telltale Games.

Reklama

Už nějakou dobu víme, že v Telltale Games chystají něco nového s tématikou The Walking Dead. Něco, co přijde ještě před plánovanou třetí sérií epizodické série, které se nedočkáme dříve než příští rok.

Fanoušci spekulovali o lecčem, nejčastějším tipem bylo DLC pro druhou sérii, které by se podobalo přídavku 400 Days pro první sezónu. Nyní už víme, že půjde o mini-sérii o třech epizodách zaměřenou na Michonne.

Postavu Michonne určitě není třeba fanouškům komiksové předlohy nebo seriálu z produkce AMC dlouze představovat. Pokud vám ale paměť odmítá sloužit, stačí snad říct, že jde o tu neohroženou černošku s katanou, která přišla na to, že když chodcům useknete ruce a čelist a povedete je s sebou v řetězech, ostatní chodci vám dají pokoj.

Série s názvem The Walking Dead: Michonne se logicky soustředí na komiksovou podobu Michonne, ne tu seriálovou, a poví nám dosud neznámý příběh odehrávající se mezi komiksovými sešity 126 a 139. Dozvíme se, proč se Michonne odpojila od Ricka, Ezekiela a zbytku její skupiny a proč se zase vrátila.

K vydání dojde někdy ke konci letošního roku, a to jako vždy na všechny platformy, tedy PC, Mac, PlayStation 4, Xbox One, PS3, Xbox 360, iOS a Android. Zajímavé je oznámení, že pro spuštění nové mini-série bude nutné, abyste vlastnili alespoň první epizodu druhé série, což značí, že by The Walking Dead: Michonne mohlo být k dispozici v podobě DLC. Bližší informace se prý dozvíme s blížícím se vydáním.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama