Telltale Games krátce promluvilo o své nové značce
Novinka Telltale Games krátce promluvilo o své nové značce

Telltale Games krátce promluvilo o své nové značce

Martin Cvrček

Martin Cvrček

11

Zatím neznáme žádné detaily, ale prý jde o nejambicióznější projekt, na jakém v Telltale dosud pracovali.

Reklama

Nedávno jsme vás informovali o tom, že v Telltale Games pracují na zcela nové a originální značce, která nemá nic společného s žádnou licencí ani s již vymyšleným univerzem. Jinak řečeno půjde o značku, kterou od základu vytvořili přímo v Telltale Games.

V rozhovoru pro server gameindustry.biz o této značce krátce promluvil šéf studia Kevin Bruner. Tvorba projektu od nuly dává vývojářům vše, o čem mohli v rámci interaktivního vyprávění příběhů snít. Správný druh příběhu, správné zasazení, správný druh lidí, kteří jsou do hry zapojení, zkrátka vše.

„Svým způsobem to přirozeně vyrašilo a tvorba vaší první originální IP je velmi důležitá věc pro každou společnost, takže je to něco, do čeho proudí naše láska. Je to nejspíš ta nejambicióznější věc, jakou společnost kdy vytvořila a my cítíme, že jsme na to připravení. Těšíme se, až budeme o hře mluvit, ale zatím nemohu říct nic víc. Ale je to pro nás perfektní věc.“

Zatím tedy můžeme stále jen hádat, co v Telltale chystají, ale rozhodně to vypadá na velký projekt. Připomínáme, že kromě hry založené na vlastní značce pracují v Telltale Games ještě na epizodické sérii Game of Thrones, Tales from the Borderlands a Minecraft: Story Mode. Dříve či později se také má vrátit k The Walking Dead.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama