Telltale Games mají zahodit svůj vlastní engine a začít využívat Unity
Novinka Telltale Games mají zahodit svůj vlastní engine a začít využívat Unity

Telltale Games mají zahodit svůj vlastní engine a začít využívat Unity

Jan Kalný

Jan Kalný

5
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Vychází to z článku Variety a pracovní pozice, které Telltale nabízí.

Reklama

Telltale Games v posledních letech tak nějak stojí na místě, jak se zdá. Projektů a her je sice spousta, ale nějak chybí kvalita a kreativita. Podle reportáže Variety by se ale tohle mělo brzo změnit, a to hned dvěma způsoby.

Pro nás běžné hráče je tím prvním a nejdůležitějším způsobem zahození jejich enginu - Telltale Tool, který používají už velmi dlouhou dobu. O takové změně mluví nejen zdroje Variety, ale vychází to také z pracovní nabídky a všeobecné podpory Unity například na Twitteru. Finální série The Walking Dead tak má údajně nejen zakončit příběh Clementine, ale také užívání Telltale Tool, s tím, že nedávno oznámená série Stranger Things by měla být naopak první, která bude využívat Unity.

Změna samotného enginu je dost možná i důvodem, proč byla druhá sezóna The Wolf Among Us odložena až na příští rok. Jiným důvodem a zároveň druhou změnou je i změna vedení. O tom, že se v Telltale Games něco děje, víme už delší dobu. Podle Variety se ale do hry dostali důležití lidé, kteří celé Telltale Games srovnali do latě s cílem vydávat méně her, ale zato s lepší kvalitou.

Jaká bude nakonec realita ukáže až čas, ale zatím to zní, že by Telltale Games mohlo čekat nějaký comeback. Což je samozřejmě jedině dobře pro nás všechny.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama