Telltale pracuje na další neoznámené hře, půjde o novou IP
Novinka Telltale pracuje na další neoznámené hře, půjde o novou IP

Telltale pracuje na další neoznámené hře, půjde o novou IP

Jan Kalný

Jan Kalný

10

Mělo by jít o úplně novou značku. Zatím můžeme jenom hádat, co to bude.

Reklama

Hned na úvod by bylo dobré zmínit, že Telltale trochu změnilo vedení. Do čela společnosti se totiž postavil Kevin Bruner, spoluzakladatel a bývalý prezident. Dan Connors, kterého nahradil, ale zůstává jako výkonný poradce, takže žádný propad kvality snad čekat nemusíme.

Právě v rámci téhle změny jsme se mohli dozvědět i to, že se v Telltale kutí nějaká nová hra a mělo by jít zároveň i o úplně novou značku.

„Naší prioritou zůstává, abychom vytvářeli prostředí, ve kterém ti nejtalentovanější spisovatelé pracují bok po boku s největšími kreativními partnery. Už nyní pracujeme na některých z největších sérií v zábavním průmyslu, a když k tomu přidáte naše neoznámená partnerství a novou IP, je zjevné, že nejlepší dobou kdy být v Telltale, je nyní,” dočteme se v oficiálním prohlášení.

Zatím můžeme opravdu jenom hádat, o jakých „neoznámených partnerstvích” ještě nevíme, a o jakou novou značku se to vlastně jedná. Připomeňme si ale, že v Telltale aktuálně pracují na Tales from the Borderlands, Game of Thrones, Minecraft: Story Mode a stejně tak můžeme očekávat i třetí sérii populárního The Walking Dead. Rozhodně je to hodně projektů, ale jak se zdá, Telltale má zatím všechno pod palcem. Zatím.

Do té doby, než se oficiálně dozvíme, o co se jedná, nezbývá nic jiného než se zeptat: Co byste rádi viděli za hru?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama