Novinka Téměř padesát minut z hraní Vampire: The Masquerade - Swansong

Téměř padesát minut z hraní Vampire: The Masquerade - Swansong

Ondřej Partl

Ondřej Partl

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Autoři vám podrobněji představí hraní za Galeba.

Reklama

Příběhové RPG Vampire: The Masquerade - Swansong od studia Big Bad Wolf nám už pomaličku klepe na dveře, kdy fanoušci světa World of Darkness k němu upínají své naděje na povedený zážitek, který snad bude věrný předloze, ale hlavně nabídne zajímavé vyprávění.

Před vydáním je ale určitě dobré podrobněji zjistit, jak se vlastně samotný titul hraje, případně zjistit, co od něj můžeme očekávat.

A od toho tu je přednahrané skoro padesátiminutové video, v jehož rámci vám hlavní návrhář questů, Eliot Hipeau, společně s Matthewem Dawkinsem ukážou hraní za jednu z postav, jíž je charismatický Galeb. Díky tomu vás provedou jednotlivými mechanikami a prvky, a to v rámci jedné rozlehlé scény.

A pokud byste chtěli o samotném Galebovi zjistit nějaké dodatečné podrobnosti, můžete se podívat na jedno starší video, v němž studio představuje jeho i jeho motivace.

Hry se dočkáme 19. května na PC, PlayStationu 4, PlayStationu 5, Xboxu One a Xboxu Series X/S. Později dorazí také verze pro Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama