Novinka Ukázka hraní Vampire: The Masquerade - Swansong

Ukázka hraní Vampire: The Masquerade - Swansong

Ondřej Partl

Ondřej Partl

4
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Průzkum, rozhovory i krmení.

Reklama

V poslední době nás vývojáři ze studia Big Bad Wolf a vydavatelé z Naconu zásobují novými videi k chystanému příběhovému RPG Vampire: The Masquerade - Swansong.

Nedávno nám tak byly třeba představeny pilíře, na nichž bude titul vystaven, přičemž nyní se lze podívat na ukázku, která se více zaměřuje na samotné hraní.

Ta v podstatě opakuje informace, které víme už z dřívějška, tedy že se podíváme do temného Bostonu, a to v kůži Galeba, Emem a Leyshy, kdy tito upíři budou vyšetřovat vraždy a zmizení, díky nimž mezi stvořeními noci nastal chaos.

Tyto postavy tedy budete během vyprávění různě střídat a postupně vylepšovat, což se vám bude hodit ve velkém množství rozhovorů, během nichž můžete svádět či zastrašovat, abyste se dostali k důležitým informacím. Chybět ale nebude ani nějaký ten průzkum či hádanky.

Každá z postav navíc nabídne trochu jiný přístup a možnosti, kdy Galeb je poměrně dobrý manipulátor, Leysha je zase expertka na splývání s davem, zatímco Emem, jakožto oblíbená upírka, se může dostat do míst, která jsou jiným zapovězena.

Stále se ale jedná o upíry, kteří se potřebují krmit, avšak pokud na to dojde, udělejte to podle pravidel "maškarády", abyste neodhalili vaši podstatu okolnímu světu.

Hra vyjde 19. května na PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series X/S. Později titul dorazí i na Nintendo Switch.

Předobjednávku hry vytvoříte v Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama