Téměř šest minut z Mario Kart 8 Deluxe
Mario Kart 8 Novinka Téměř šest minut z Mario Kart 8 Deluxe

Téměř šest minut z Mario Kart 8 Deluxe

Michal Burian

Michal Burian

Populární arkádové závody se ve speciální verzi dostanou na Nintendo Switch, už koncem příštího měsíce.

Reklama

28. dubna letošního roku vyjdou arkádové závody Mario Kart 8 v Deluxe edici na Nintendo Switch. Součástí této verze budou všechny postavy, DLC a tratě z původní hry. K tomu japonská společnost připravila ještě nové hrdiny, módy, tratě a herní mechanismy.

Mezi novými postavami najdeme Inkling Girl, Inkling Boy, King Boo, Dry Bones a Bowser Jr. Do hry přibydou i tratě v podobě Urchin Underpass, Battle Stadium, GCN Luigi’s Mansion a SNES Battle Course 1.

Módy mají být dva a budou bojovné, jmenují se Ballon Battle a Bob-omb Blast. Příjemného přírůstku se dočkáme i v naší garáži, kde na nás čekají tři nové vozy, u kterých se tvůrci inspirovali známým Splatoonem. Nemalou změnou je, že u sebe budeme moci nyní mít dva předměty, kdy na výběr budete mít z několika nových, jmenujme např. Boo a Feather.

Pokud budeme hrát na televizi s konzolí připojenou do doku, dostane se nám kvalitního obrazu v rozlišení až 1080p. Hrát budeme moci až ve 4 hráčích na jednom zařízení, v 8 hráčích přes lokální síť a až ve 12 v online multiplayeru, takže o zábavu bude dobře postaráno.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama