Tento víkend veřejná beta Total War: Arena
Total War: Arena Novinka Tento víkend veřejná beta Total War: Arena

Tento víkend veřejná beta Total War: Arena

Michal Burian

Michal Burian

14

Všichni si mohou vyzkoušet nadcházející free-to-play strategii.

Reklama

Pokud vás zaujaly naše nedávné dojmy z bojiště Total War: Arena, tak pro vás máme dobrou zprávu. Tento víkend se koná vůbec první veřejná beta, díky které si každý zájemce může vyzkoušet nadcházející free-to-play strategii. Stačí vám k tomu mít účet Wargaming.net a svět masivních historických bitev se otevře k prozkoumání. Total War: Arena otevřená beta začíná dnes v 15.00 hodin a skončí v 7.00 ráno 6. listopadu.

„Otevřené víkendové hraní umožní přístup do světa free-to-play strategické bojové hry Total War: Arena a nabídne k hraní nejnovější update. Vybrat si lze hned mezi třemi historickými národy a jako vojevůdce tak můžete bojovat za Římany, Řeky a Barbary a s protivníky se utkat na historických bojištích. Hra současně obsahuje patch 2.2, který přidal do hry postavu římského diktátora Sully,“ dočteme se v tiskové zprávě.

„Jsme nadšeni, že můžeme hráčům přinést Total War: Arenu v otevřené betě. Je to fantastická příležitost pro nové i starší hráče, aby si vyzkoušeli všechny novinky. Těšíme se také na jejich reakce, abychom hru společně udělali ještě lepší,“ říká šéfproducent hry ve Wargaming Alliance Sergej Laptenok.

Total War: Arena stáhnete zde.

Minimální systémové požadavky

Operační systém: Windows 7, Windows 8, Windows 10 Procesor: Intel Core i3-550 / AMD Phenom II x4 945 Operační paměť: 2 GB RAM Grafická karta: Nvidia GeForce GTS 450 / AMD Radeon HD 5750 Zvuk: kompatibilní s DirectX9.0c Místo na disku: 7 GB Rychlost internetu: 256 Kbps

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama