Terraria vychází na Switch a následovat bude What Remains of Edith Finch
Terraria Novinka Terraria vychází na Switch a následovat bude What Remains of Edith Finch

Terraria vychází na Switch a následovat bude What Remains of Edith Finch

Michal Burian

Michal Burian

Platformy Nintendo Switch Switch

Dvě nové hry pro mix konzole a handheldu.

Reklama

Konzole a handheld v jednom od japonské společnosti Nintendo dostává jeden zajímavý titul za druhým. O letních prázdninách si budou moci majitelé tohoto zařízení užívat sandboxový indie titul Terraria a příběhovou adventuru What Remains of Edith Finch.

Terraria bude na Nintendo Switch vydaná již v průběhu dnešního dne a její cena je stanovena na 30 dolarů, respektive euro. To je o něco více než se prodávají původní verze. PC verze vyjde na 10 dolarů a PS4 s Xbox One verzí na 20 dolarů, ale ty jsou už dostupné delší dobu. První vyšla již v roce 2011 a postupně následovaly verze pro 3DS, Wii U, PS3, PS4, Vita, Xbox 360, Xbox One a i na mobily a tablety.

Od 4. července se pak bude prodávat digitální edice příběhové adventury What Remains of Edith Finch. Studia Annapurna Interactive a Giant Sparrow připravila Switch verzi svého tituly, který na PC, PS4 a Xbox One vyšel v roce 2017.

Ve hře Terraria si užijete prozkoumávání světa, budete tvořit, stavět a bojovat se všemi různými bytostmi a bossy v náhodně generovaném 2D prostředí. To v titulu What Remains of Edith Finch na vás čeká podivný příběh jedné rodiny. Prostřednictvím lineární řady místností, stezek a tajných oblastí budete zkoumat osud Finchových a jejich dům a okolí. To vše v roli Edith Finchové.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama