The Callisto Protocol nebude propojený s PUBG
The Callisto Protocol Novinka The Callisto Protocol nebude propojený s PUBG

The Callisto Protocol nebude propojený s PUBG

Filip Svoboda

Filip Svoboda

1

Hra se bude odehrávat ve vlastním světě.

Reklama

Glen Schofield ke spokojenosti většiny fanoušků prohlásil, že připravovaný sci-fi horor The Callisto Protocol nakonec nebude součástí univerza PUBG, jak se zprvu prezentoval. Svět měl duchovní nástupce série Dead Space sdílet s úspěšnou battle royale akcí kvůli společnému vydavateli, kterým je společnost Krafton. Už při představení se nezdálo pravděpodobné, že by měly být hry přímo provázány, teď se dozvídáme, že z myšlenky společného světa sešlo úplně.

„The Callisto Protocol má samostatný příběh a svět. Už se neodehrává v PUBG univerzu,“ napsal velmi jasně Glen Schofield na svém twitteru. „Původně byl zasazen na časovou osu PUBG, ale rozrostl se ve vlastní svět,“ vysvětluje. Autoři ze studia Striking Distance chystají pro fanoušky nějaká překvapení, pravděpodobně formou easter eggů a odkazů na svět PUBG, ale na konci krátkého prohlášení Schofield znovu opakuje, že se hra odehrává v samostatném univerzu.

Tento týden se svými dojmy ze hry pochlubili redaktoři magazínu Game Informer, my jsme je tlumočili v samostatné zprávě. The Callisto Protocol má dorazit v druhé polovině roku na PC, Xbox Series a PlayStation 5, Game Informer mluví i o dosluhující generaci konzolí, nejde ale o vývojáři potvrzenou informaci.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama