The Coalition potvrzuje práce na Gears of War
Gears 6 Novinka The Coalition potvrzuje práce na Gears of War

The Coalition potvrzuje práce na Gears of War

Filip Svoboda

Filip Svoboda

6
Platformy Xbox Xbox Series X|S Windows PC

Velmi pravděpodobně se chystá plnohodnotný šestý díl.

Reklama

Studio The Coalition potvrdilo prostřednictvím pracovních nabídek na svých webových stránkách práce na titulu ze série Gears of War. Nemluví sice výslovně o plnohodnotném pokračování v podobě Gears 6, ale budoucí zaměstnanci mají podle inzerátů utvářet budoucnost značky.

Studio zároveň dodává váhu informacím, se kterými nedávno přišel novinář Jeff Grubb. Ten tvrdí, že Microsoft měl v The Coalition zrušit vývoj hned dvou her, aby se tým mohl soustředit právě na Gears 6. Většina vývojářů se měla do přípravy titulu pustit už minulý rok.

Inzeráty na pozice jako Senior Environment Artist, Senior Gameplay Animator nebo Lead Mission Designer zmiňují jako výhodu práci v Unreal Enginu. Právě Unreal Engine 5 má být budoucností The Coalition. Koneckonců tým vyvíjel společně s Epicem demo The Matrix Awakens pro vylepšenou technologii.

Za zmínku stojí také skutečnost, že The Coalition nabízí až 50 % práce odvést z domova, což může být při rozsáhlých změnách fungování studií po celém světě pokud jde o home office důležitý faktor.

Zatím poslední plnohodnotný díl série Gears of War pojmenovaný pouze Gears 5 vyšel v roce 2019. V roce 2020 jsme se dočkali spin-offu Gears Tactics. Netflix má pak připravovat hraný film a seriál z rozsáhlého univerza.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama