The Day Before Novinka The Day Before ukázalo nový trailer a datum vydání

The Day Before ukázalo nový trailer a datum vydání

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

4
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S

Ambiciózní mix The Las of Us a The Division zamíří na PC i konzole.

Reklama

Hra The Day Before na sebe už od svého oznámení poutá značnou pozornost. Část hráčů se na tento ambiciózní MMO survival v otevřeném světě těší již od zveřejnění úvodního traileru, který dal vzpomenout na tituly jako The Last of Us nebo The Division.

Jiní naopak zůstávají spíše zdrženliví a ptají se, zda jde vůbec o reálnou a fungující hru. Vzhledem k tomu, že na The Day Before pracuje dosud neznámé ruské studio Fntastic a vydavatelství Mytona, se poměrně rozpolceným reakcím nelze příliš divit. Série několika od sebe výrazně odlišných ukázek z hraní ve spojení s lehce zvláštním marketingem reputaci hry také zrovna nepomáhá.

Nyní se k nám však konečně dostávají konkrétnější informace. Vývojáři v první řadě zveřejnili nový trailer, jenž obsahuje další střípky z hraní. Samotní zakladatelé studia novou ukázku navíc doplnili krátkým komentářem.

V úplném závěru traileru se dozvídáme rovněž datum vydání verze pro PC, kam hra zamíří 21. června příštího roku. Ve výčtu platforem se vůbec poprvé ukazují i verze pro konzole PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Ty však dorazí o něco později.

The Day Before má kombinovat PvE a PvP elementy. Budete tak bojovat proti živým hráčům i hordám nemrtvých. Velkou roli by měly hrát rovněž survival prvky. Zasazením vás titul vezme do postapokalyptické Ameriky. Hru si již nyní můžete přidat do seznamu přání na Steamu.

Jak na vás The Day Before zatím působí?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama