The Elder Scrolls: Legends si zahrajete i na tabletu s Androidem
The Elder Scrolls: Legends Novinka The Elder Scrolls: Legends si zahrajete i na tabletu s Androidem

The Elder Scrolls: Legends si zahrajete i na tabletu s Androidem

Martin Cvrček

Martin Cvrček

2

Verze pro Android je zatím k dispozici ve formě betaverze.

Reklama

The Elder Scrolls: Legends, čím dál populárnější karetní hra od Bethesdy a studia Dire Wolf Digital, je už nějakou dobu k dispozici na PC (launcher, který je nutný pro hraní, stáhnete na webu Bethesdy) a na iPad. Teď se k nim přidávávají tablety s operačním systémem Android.

Verze pro Android je zatím k dispozici jako betaverze, kterou stáhnete přes Google Play. I tak by ale měla být hratelná a už nyní podporuje cross-play, takže si s vaším tabletem můžete zahrát proti těm, kteří Legends hrají na PC a na iPadu.

Dříve či později by měla následovat i verze pro Mac a mobilní telefony s Androidem i iOS. Minimálně o vydání na iPhony se máme dozvědět v průběhu léta. Tvůrci vysvětlují rozdělené vydání na tablety a mobily nutností přizpůsobit uživatelské rozhraní hry menším displejům.

Jestli chcete vědět, co od The Elder Scrolls: Legends čekat a jak se tahle karetní hra vlastně hraje, můžete si přečíst náš nedávný speciál. V něm hodnotíme jak samotnou hru, tak její první příběhové rozšíření s názvem The Fall of the Dark Brotherhood.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama