The Elder Scrolls: Legends vychází na Steamu
The Elder Scrolls: Legends Novinka The Elder Scrolls: Legends vychází na Steamu

The Elder Scrolls: Legends vychází na Steamu

Martin Cvrček

Martin Cvrček

5

O důvod méně využívat nadbytečný Bethesda.net Launcher.

Reklama

Povedená karetní hra The Elder Scrolls: Legends, které jsme se nedávno věnovali ve speciálu, si našla cestu na další platformu. Svým způsobem. PC verze je k dispozici už dávno, ale dosud byla k dispozici jen prostřednictvím zbytečného, jinak nepříliš využitelného klienta Bethesda.net Launcher. Od včerejšího večera je ale konečně k dispozici i na Steamu, odkud můžete Legends stahovat ve verzi pro Windows i Mac.

Spolu se Steam verzí došlo k vydání finální verze pro tablety s operačním systémem Android. Všude je přitom hra k dispozici zdarma a můžete využívat vaši karetní sbírku, které jste dosáhli na jiných platformách.

The Elder Scrolls: Legends tím pádem následuje free-to-play hříčku Fallout Shelter, která se po vydání na mobilech a tabletech také zprvu objevila jen v nabídce Bethesda.net Launcheru. Později si ale našla cestu na Steam. Důvodů pro využívání klienta od Bethesdy tedy ubývá. Jediné tituly, které jsou momentálně k dispozici pouze přes něj, čítají uzavřenou betu Quake Champions a modovací nástroje Falloutu 4 a remasteru Skyrimu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama