The Elder Scrolls Online obohatí DLC Scalebreaker a Dragonhold
Novinka The Elder Scrolls Online obohatí DLC Scalebreaker a Dragonhold

The Elder Scrolls Online obohatí DLC Scalebreaker a Dragonhold

Martin Cvrček

Martin Cvrček

Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One Apple Mac

Příběhové pozadí hry navíc rozšiřuje čerstvý cinematic trailer.

Reklama

Na tiskové konferenci Bethesdy na E3 samozřejmě nesmělo chybět ani MMORPG The Elder Scrolls Online od studia ZeniMax Online, které se prezentovalo zejména působivým cinematic trailerem na pokračování. Jestli si při sledování vzpomenete na filmové zpracování Hobita, určitě nebudete sami.

Tvůrci navíc hodlají po zbytek roku pokračovat ve šňůře nového obsahu a příběhu se souhrnným označením Season of Dragon. Po nedávno vydané expanzi Elsweyr přijde ve třetím čtvrtletí roku 2019 na řadu DLC Scalebreaker, přičemž slibuje dva nové dungeony, a to Moongrave Fane a Lair of Maarselok, v nichž opět dojde na problematiku draků. Od obou dungeonů lze očekávat rovněž nová prostředí, náročné souboje a další příběhové linky.

Do konce roku 2019 dorazí ještě DLC Dragonhold. Tento přídavek pro změnu nabídne novou zónu v jižním Elsweyru, a to Pellitine, nelítostnou pustinu zasaženou smrtící epidemií skoro před dvaceti lety. Abyste se vypořádali s novou hrozbou, musíte dát dohromady spojence, reformovat prastarý řád Dragonguard, vyvinout mocné nové nástroje a zbraně a jednou provždy ukončit dračí hrozbu. V DLC nebudou chybět ani nové úkoly, bossové či eventy Dragon Hunt.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama