The Guest je dalším psychologickým hororem
Novinka The Guest je dalším psychologickým hororem

The Guest je dalším psychologickým hororem

ElementGamer

ElementGamer

6

505 Games a Team Gotham, stojící za tímto počinem, slibují pořádný zážitek.

Reklama

Poslední dobou se na trhu objevují samé horory a thrillery, většinou z opuštěných domů. K tomuto trendu se od nynějška přidává i studio 505 Games a Team Gotham, která spolupracují na nejnovějším společném počinu The Guest. Má jít o styl adventury, kde budete v první osobě procházet dům a užívat si jeho atmosféru. Samozřejmě tam nejste na výletě a cestou musíte rozluštit rozličná tajemství a přijít spoustě věcem na kloub.

Vývojáři se chlubí především temným nádechem, tísnivou atmosférou a pozadím 80. let. Nemají prý chybět ani výzvy a hádanky, které budete muset vyřešit, abyste mohli pokračovat v příběhu. Hra se hodně podobá typickým titulům poslední doby, jako například Everybody's Gone to the Rapture nebo The Vanishing of Ethan Carter. Bere si i prvky z Layers of Fear, především ty hororové.

Uvidíme, co se z tohoto díla nakonec vyvine a jestli nás čeká další povinnost pro všechny milovníky zajímavých adventur. Hru si můžete koupit na Steamu od dnešního dne za 9,99€. Na Steamu zatím získává velmi kladné recenze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama