The Last of Us 2, Death Stranding i Ghost of Tsushima vyjdou na PS4
Death Stranding Novinka The Last of Us 2, Death Stranding i Ghost of Tsushima vyjdou na PS4

The Last of Us 2, Death Stranding i Ghost of Tsushima vyjdou na PS4

Michal Burian

Michal Burian

17
Platformy PlayStation PlayStation 4

Sony opět ujišťuje, že připravované hry vyjdou na PlayStation 4.

Reklama

S přibývajícími informacemi o nové generaci PlayStationu a malému množství zpráv o připravovaných exkluzivitách The Last of Us Part II, Death Stranding a Ghost of Tsushima nejednoho napadne, zda náhodou tyhle očekávané tituly nesměřuje Sony na PS5, aby na začátku života nové konzole podpořila prodeje.

Pokud si chcete jednu z těchto exkluzivit na své PS4 zahrát, tak můžete být bez obav. Generální ředitel společnosti Sony během setkání s investory potvrdil, že tahle trojice stále vyjde na PlayStation 4. Jim Ryan zároveň nevyloučil možnost, že tyhle tituly budou později dostupné ve vylepšené verzi na PS5. Je otázkou, jak přesně to myslel, když PS5 má zpětně podporovat hry z PS4. Pravděpodobně Sony vydá nějaký update. Pokud by šlo ale o větší vylepšení, možná by si Sony dovolila vydat i vylepšené edice podobně jako u The Last of Us, které poprvé vyšlo v roce 2013 na PS3 a o rok později v remasteru na PS4.

V současné době neznáme datum vydání ani jedné z exkluzivit. Neoficiální informace tvrdí, že The Last of Us Part II vyjde letos v říjnu a Death Stranding pravděpodobně o pár měsíců dříve. Ghost of Tsushima potom v roce 2020.

Všechny tři hry předobjednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama