The Last of Us 2 není momentálně ve vývoji
The Last of Us Novinka The Last of Us 2 není momentálně ve vývoji

The Last of Us 2 není momentálně ve vývoji

Michal Burian

Michal Burian

5

Ale pravděpodobně by se na pokračování survival thrilleru mělo začít brzy pracovat. Už mají vytvořené prototypy.

Reklama

Nikdo nepochybuje o tom, že se jednoho dne dočkáme pokračování survival thrilleru The Last of Us. To ostatně potvrdil sám herec a dabér Nolan North, stejně tak scénárista Josh Scherr. Otázkou zůstává, kdy to bude.

Po celé řadě spekulací a domněnek se rozhodlo studio Naughty Dog vystoupit ze stínu a otevřeně o The Last of Us promluvit. Všeho se ujal kreativní ředitel Neil Druckmann, který se pro britský Oficiální PlayStation Magazín nechal slyšet, že v současné době na The Last of Us 2 nepracují, protože se plně věnují Uncharted 4.

„Před Uncharted 4 jsme brainstormovali nápady pro The Last of Us 2. Přemýšleli jsme o nových postavách, o The Last of Us s Joelem a Ellie, o sci-fi hře a fantasy hře. Pro každý nápad jsme vytvořili prototypy,“ řekl Druckmann.

Potom ale museli na vše zapomenout a začít se plně věnovat dokončení Uncharted 4. „Takže North měl tak trochu pravdu, když řekl, že pracujeme na The Last of Us 2. Ale v současné době ani my nevíme, co dalšího budeme dělat. Vše přijde na řadu až po dokončení Uncharted 4,“ dodal kreativní ředitel Naughty Dog.

Jinými slovy můžeme v budoucnu očekávat The Last of Us 2. Už jen z toho důvodu, že prvního dílu se prodalo přes 6 milionů kusů a Sony bude chtít na úspěch navázat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama