The Last of Us budete moci hrát během stahování z PSN
The Last of Us Novinka The Last of Us budete moci hrát během stahování z PSN

The Last of Us budete moci hrát během stahování z PSN

Michal Burian

Michal Burian

18

Sony se tak pravděpodobně rozhodla demonstrovat možnosti své nové konzole, kde to bude úplně běžné <strong>+ domény pro druhý a třetí díl</strong>.

Reklama

Při představení next-gen konzole PlayStation 4 se Sony pochlubila, že budeme moci začít hrát hru, která se nám teprve bude stahovat z PlayStation Network. Pokud jste se této funkce nemohli dočkat a budete si očekávaný survival thriller The Last of Us od Naughty Dog kupovat na PlayStation Store, tak této funkce budete moci využít.

Stačí totiž, aby se vám stáhlo alespoň 50 procent digitální verze The Last of Us a budete se moci vesele pustit do hraní post-apokalyptického akčního dobrodružství. Sony se tak pravděpodobně rozhodla demonstrovat možnosti své nové konzole, i když tam budou tyto možnosti na mnohem lepší úrovni, hru totiž budete moci spustit, aniž byste měli staženo alespoň polovinu souborů.

Sony si pojistila domény pro The Last of Us 2 a 3

Zároveň s touto zprávou si Sony pojistila internetové domény pro druhý a třetí díl The Last of Us (lastofus2.com a lastofus3.com). Můžeme se zatím pouze domnívat, zda se tímto krokem chce vydavatel vyhnout možným soudním tahanicím, kdyby si domény registrovat někdo jiný, nebo si pomalinku ale jistě připravuje píseček pro možné pokračování.

Každopádně Naughty Dog již dokázalo, že umí vytvořit nejedny z největších sérii pro platformy PlayStation, důkazem budiž Crash Bandicoot, Jak & Daxter a Uncharted - teď možná přijde na řadu The Last of Us.

The Last of Us vychází s českými titulky výhradně na konzole PlayStation 3 již 14. června letošního roku. Majitelé God of War: Ascensio si navíc 31. května budou moci vyzkoušet demoverzi.

Přečtěte si naše včerejší preview.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama