The Last of Us obdrží poslední DLC
The Last of Us Novinka The Last of Us obdrží poslední DLC

The Last of Us obdrží poslední DLC

Michal Burian

Michal Burian

20

Grounded Bundle obsáhne šest nových trofejí a singleplayerový a multiplayerový obsah.

Reklama

Společnost Sony poněkud nečekaně oznámila poslední dodatečný obsah pro survival thriller The Last of Us. Majitelé PlayStation 3 verze si budou moci v květnu zakoupit DLC pojmenované Grounded Bundle. Pochopitelně je součástí Season Passu, který bude v nabídce pouze do 13. května za zvýhodněnou cenu Pokud ho nemáte, tak bude v prodeji i samostatně za dosud nestanovenou cenu.

Grounded Bundle obsáhne šest nových trofejí a singleplayerový a multiplayerový obsah. Kampaň pro jednoho hráče budete moci nově dokončit ve speciální výzvě, kde budete čelit vytrvalejším, inteligentnějším a brutálnějšími nepřátelům řízených umělou inteligencí.

Balení dále nabídne Reclaimed Territories Map se čtyřmi novými mapami: Wharf, Capitol, Coal Mine a Water Towe, stejně tak nové zbraně (Specter, Double Barrel, Enforcer, Launcher a Full-Auto Rifle) a dva balíčky dovedností.

Situational Survival Skills zpřístupní čtyři nové dovednosti pro přežití: Agility, Awareness, Fortitude a Scavenger, zatímco Professional Survival Skills následující schopnosti: Gunslinger, Bomb Expert, Executioner a Damage Marker.

Dá se předpokládat, že Grounded Bundle bude zahrnut v připravované PS4 verzi The Last of Us, která vyjde v létě.

DLC bude detailně představeno v pátek 18. dubna ve 21:00 našeho času na Twitch kanálu Naughty Dog.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama