The Last of Us Part 2 až v roce 2020, tvrdí spolehlivý zdroj. A Death Stranding v listopadu
Death Stranding Novinka The Last of Us Part 2 až v roce 2020, tvrdí spolehlivý zdroj. A Death Stranding v listopadu

The Last of Us Part 2 až v roce 2020, tvrdí spolehlivý zdroj. A Death Stranding v listopadu

Michal Burian

Michal Burian

5
Platformy PlayStation PlayStation 4

Budeme si muset počkat?

Reklama

V posledních dnech se dost mluví o připravovaných exkluzivitách pro PlayStation 4. Oficiálně víme, že v průběhu dnešního dne dojde na nové gameplay záběry z Death Stranding od Hidea Kojimy (více zde), ale o nových informacích o The Last of Us: Part II se pouze spekuluje. Poslední domněnky hovořily o představení již zítra v rámci pořadu State of Play, jenž ještě nebyl oficiálně potvrzen, a vydáním v říjnu/listopadu letošního roku. S tím ale nově nesouhlasí známý Jason Schreier z webu Kotaku, který tvrdí, že pokračování The Last of Us v letošním roce nevyjde.

Na dobrodružný a příběhový survival thriller od Naughty Dog si budeme muset počkat na začátek příštího roku (možná únor 2020?). Ostatně by to dávalo smysl, když teprve nedávno byla dotočena závěrečná scéna s herci. Zrovna informacím od Schreiera já osobně věřím. Jde o člověka, který často potvrdil nebo vyvrátil různé spekulace.

Pokud The Last of Us Part 2 bude skutečně v prvních měsících roku 2020, tak Death Stranding by mohlo vyjít letos na podzim (vypadá to na 8. listopad, předčasné informace z tchajwanského PlayStation účtu na Twitteru) a v příštím roce ještě Ghost of Tsushima od Sucker Punch, tvůrci série inFamous. Co myslíte?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama