The Last of Us pro PS4 je skutečností
The Last of Us Novinka The Last of Us pro PS4 je skutečností

The Last of Us pro PS4 je skutečností

Michal Burian

Michal Burian

72

The Last of Us: Remastered pro PlayStation 4 se předčasně objevilo v americké verzi PSN <strong>+ obal a detaily</strong>.

Reklama

Druhá aktualizace: Na PlayStation Blogu se konečně objevilo oficiální oznámení The Last of Us: Remastered pro PS4, včetně důležitých detailů od Naughty Dog.

Máme si být jistí, že na PS4 verzi survival thrilleru The Last of Us se pracuje ve dne v noci, aby vývojáři hráčům přinesli ještě záživnější dobrodružství Joela a Ellie. S tím souvisí rozlišení 1080p s cílem dosáhnout hranice 60 snímků za vteřinu, vylepšené stíny a nasvícení a modernizované textury s dalšími vylepšenými.

Kromě technických změn bude hra obsahovat exkluzivní komentář týkající se všech filmových sekvencí - postará se o něj umělecký ředitel a scénárista Neil Druckmann a herci Troy Baker (Joel) a Ashley Johnson (Ellie).

Pochopitelně budou součástí i všechny dodatečné balíčky, jak bylo potvrzeno již odpoledne, stejně tak dva speciální bonusové skiny pro Joela a Ellie.

Aktualizace: Amazon umístil The Last of Us Remastered do své nabídky a zároveň odhalil obal krabičky a potvrzení, že hra zahrne Abandoned Territories Map Pack, Reclaimed Territories Map Pac a singleplayerové rozšíření Left Behind.

Zároveň Sony Last of Us: Remastered potvrdila a zatím neoficiálně (na Amazonu) se mluví o tom, že bude v rozlišení 1080p s vyšším rozlišením modelů postav, vylepšenými stíny a nasvícením, stejně tak má být vylepšena hratelnost.

Původní zpráva: Na každém šprochu pravdy je trochu. Opět se to potvrdilo. O PlayStation 4 verzi povedeného survival thrilleru The Last of Us od Naughty Dog se spekuluje již nějaký ten pátek. Naposledy v souvilosti s viceprezidentem PlayStation Turkey.

PS4 verzi The Last of Us jsme stále považovali pouze za spekulaci. Až do dnešního dne. Na americkém PlayStation Store se objevil banner lákající na předobjednávku The Last of Us: Remastered pro PS4 za 60 dolarů (cca 1200 korun).

Dřívější zprávy naznačovaly, že PS4 verze dorazí v červnu letošního roku jak v digitální, tak krabicové podobě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama