The Last of Us ve vývoji dva roky, cíleno na 18+
The Last of Us Novinka The Last of Us ve vývoji dva roky, cíleno na 18+

The Last of Us ve vývoji dva roky, cíleno na 18+

Michal Burian

Michal Burian

9

Celou dobu na hře pracoval druhý tým studia Naughty Dog. Ten hru cílí pro hráče starší 18 let.

Reklama

Na svém Twitteru to prozradil Neil Druckmann, jenž jasně řekl, že The Last of Us je ve vývoji minimálně dva roky. To dává všem majitelům konzole PlayStation 3 velkou naději, že se titulu dočkají v průběhu příštího roku.

Zároveň s touto pozitivní zprávou vyplavalo napovrch, že The Last of Us je cíleno na hráče starší 18 let. Především z důvodů, že jde o hororovou tématiku.

"Neustále se rozrůstáme a tímto chceme udělat další krok v tomto směru. Je to něco, co jsme chtěli udělat už dávno," komentoval rating 18+ Christopher Balestra z americké pobočky Sony.

Balestra dále poznamenal, že byl mile překvapen, když zjistil, že se jim tak dlouho podařilo tajit, že tvůrci Uncharted jsou rozděleni na dva týmy – jeden pracoval na Uncharted 3: Drake’s Deception a druhý se věnoval The Last of Us.

"Byli jsme překvapeni, že jsme byli schopni udržet v tajnosti druhý tým studia Naughty Dog. Pokaždé, když jsme aktualizovali webové stránky, byli jsme napjati, zda tajemství stále udržíme pod pokličkou," dodal Evan Wells.

"Christopher nám jasně řekl, že je pro nás důležité zachovat tajemství. Myslím, že je bezprecedentní v herním průmyslu udržet některé věci pod pokličkou."

Wells dále řekl, že v současné době nemohou o The Last of Us mluvil. Fanouškům ale doporučuje stále koukat na zveřejněný trailer, protože se v něm prý nachází spousta stop a maličkostí. Ty vám pomohou zjistit, o čem vlastně hra bude.

Přečtěte si naše preview, kde naleznete první informace o The Last of Us.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama