The Lord of the Rings: Gollum odložena
Novinka The Lord of the Rings: Gollum odložena

The Lord of the Rings: Gollum odložena

Martin Pritula

Martin Pritula

6
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

O vydání a distribuci hry se postará vydavatel Nacon.

Reklama

Vývojáři ze studia Daedalic Entertainment včera oznámili partnerství s vydavatelem Nacon, které se postará o vydání a distribuci hry. Společně s tímto oznámením pak došlo také na odklad. Původně měla hra vyjít v letošním roce na PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch, Xbox One a Xbox Series X / S, avšak došlo k odkladu na blíže nespecifikované datum roku 2022. Čas navíc má vývojářům umožnit naplno využít potenciál nové generace konzolí.

O hře samotné prozatím víme velmi málo. The Lord of the Rings: Gollum bude převážně stealth titulem se zaměřením na šplhání a skákání (level design tedy bude spíše vertikální). Těšit se dále můžeme i na schizofrenní boj Sméagola a Gluma o kontrolu nad tělem, dialogové volby, které ovlivní vývoj příběhu a všechny fanoušky Pána prstenů jistě potěší skutečnost, že zde narazíte na známé postavy z tohoto univerza a že se vývojáři snaží zůstat věrní Tolkienově předloze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama