The Order: 1886 je vizuálně strhující, ale nudné
The Order: 1886 Novinka The Order: 1886 je vizuálně strhující, ale nudné

The Order: 1886 je vizuálně strhující, ale nudné

Michal Burian

Michal Burian

94

Podle mnohých běží hra skvěle, nabízí intenzivní boje, propracované a detailní modely postav nebo světelné efekty. Jedinou kaňkou je prý nuda.

Reklama

Fanoušci PlayStationu se těšili na E3, minulý týden v Los Angeles si mohli vyzkoušet hratelnou ukázku z připravované akce The Order: 1886, která se na trh dostane až 20. února 2015 výhradně pro PS4.

Na zahraničních diskuzních fórech se hráči o The Order: 1886 rozepsali a podělili se o svoje první dojmy s těmi, kteří nebyli v Los Angeles. Kdybych měl články shrnout, tak lze říci, že The Order: 1886 je vizuálně strhující akce, avšak poněkud nudná.

Podle mnohých běží hra skvěle, nabízí intenzivní boje, propracované a detailní modely postav nebo světelné efekty. Jedinou kaňkou je prý nuda, hra nedokáže moc věcmi překvapit a jde o lineární koridor. Hráči se údajně cítili, jako kdyby šlo o interaktivní film, do kterého nemohou moc promluvit, nic moc udělat.

Je to rozhodně škoda, Sony prezentovala The Order: 1886 jako vizuálně skvělou akci, která bude mít spád, filmečky čekal každý, ale tohle asi ne. Každopádně, příznivci PS4 zatím nemusí věšet hlavu, studio Ready at Dawn má ještě nějakých osm měsíců a co my víme, třeba jiné části hry budou o něčem jiném.

Záznam z E3 2014 dema

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama