The Sims 3: Hrátky osudu, aneb skrz na skrz minulostí
Preview Článek The Sims 3: Hrátky osudu, aneb skrz na skrz minulostí

The Sims 3: Hrátky osudu, aneb skrz na skrz minulostí

Jan Rucker

Jan Rucker

2

Nekonečná série The Sims se rozroste o další datadisk. Tentokrát nese název Hrátky Osudu a provede vás životem simíka snad tím nejdetailnějším způsobem, který jsme zatím měli tu čest poznat.

Reklama

Co si ale tento díl klade za cíl? Jak bychom to běžně čekali, snaží se opět rozšířit už tak dost širokou hru. Přinese tedy mnoho a mnoho další zábavy, tentokrát se ale EA zaměřilo na život simíků a na jejich celoživotní vzpomínky, na které by mohli vzpomínat, až budou posedávat po domu a užívat si důchodu.

Vaše děti to budou milovat

Pamatujete si na to, jak jste dělali (případně ještě děláte) různé skopičiny a naschvály sousedům nebo kamarádům? Pokud ano, tak určitě nepohrdnete novinou, kterou vývojáři přidali. Běžné simovské dítě se totiž už nebude jen plahočit z postele do školy a spěchat, aby rychle vyrostlo. Ted naopak budou chtít zůstat mladí, protože se jim otevřel úplně nový svět. Svět rošťáren.

Od teď už není nemožné házet vejce po mrzutém důchodci od vedle, obarvit někomu vlasy přidáním kouzelné směsi do mýdla a v neposlední řadě bude možnost zapálit psí trus na verandě. Jednoduše a prostě, bude to zábava, při které se nedá nudit.

A pokud by se to simíkům opravdu nakonec stalo, tak není nic jednoduššího koupit něco z nových předmětů, které jsou určené přesně pro děti. V této nové kolekci najdeme nová pískoviště, houpačky a vybavení jejich pokojíčku. Jako bonus je pak možnost vystavět si domeček ve stromech, který může sloužit jako hrad anebo klubovna pro kamarády z okolí.

Mami to je můj kamarád Pete! WT*?

Ted si asi říkáte, co tímhle sakra myslel?! Vlastně to není moc těžké uhádnout, určitě má mnoho z vás o hodně mladší sourozence nebo se s podobnou věcí setkala. Nyní (protože je to simulátor života) se s tímto jevem setkáváme i zde.

Dítě hned při narození získává speciální hračku, se kterou si bude moci hrát. Pokud se na tuto panenku ale opravdu zaměří, tak získá imaginárního kamaráda, kterého vidí jen majitel. V praxi to znamená, že malý simík se téměř nikdy necítí sám a má si s kým hrát. Třešničkou na dortu je potom možnost dosáhnutí 10. úrovně v nové schopno nazvané chemie, která může být použita k oživení tohoto imaginárního přítele a ten se nakonec stane právoplatným členem rodiny.

Ať už ta párty začne

Pořádání večírků, které jsou nakonec rozehnány policii, protože rušili noční klid. Jedna z mála možností, jak si náctiletí budou užívat, když jejich rodiče budou mimo domov. Pokud se ale dozvědí, co se dělo, budou moci svoji ratolest po zásluze potrestat, stejně tak pokud domů přijede v policejním autě, potom co zapálil balíček čehosi před dveřmi sousedů.

Tresty jsou prostě součástí života náctiletých. Dospělí tedy budou moc zakázat simíkovi používání různých předmětů v domě, anebo mohou zakázat vycházení z domu. Což znamená pěknou nudu a k výběru bude hned několik možností úniku před rodiči. Navíc také přibudou cíle, které bude chtít mladý simík splnit, včetně cíle, který znamená, že se stal tím největším vandalem široko daleko a žádná pravidla vám nejsou svatá.

A když simík povyroste…

Tak na něj čekají další nové možnosti, jak si nový datadisk užít. Jako teenager si užije spoustu mejdanů a možná si najde i svoji první lásku. Když roky přibydou, tak si simík může se svojí drahou polovičkou uspořádat svatbu. Tentokrát by ovšem měla být každá oslava jiná a jedinečná, velké oslavy jako právě svatba by pak měli být mnohem větší a rozsáhlejší. Navíc si pak simíci nově mohou pořídit o každé vzpomínce záznam na videokameru, který si následně mohou společně doma prohlížet. No není nad rodinnou sešlost.

Pokud vás nová vylepšení zaujala, tak vězte, že jich tam bude ještě mnohem více. Hrátky osudu jsou určitě dobrým doplněním pro všechny, kterým něco z vyjmenovaného chybělo. Dalšího přírůstku se dočkáme již 3. června.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama