The Sims 5 bylo údajně zrušeno
Life by You Novinka The Sims 5 bylo údajně zrušeno

The Sims 5 bylo údajně zrušeno

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

3
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Po Life by You se hráči možná nedočkají ani nových The Sims.

Reklama

V září loňského roku vývojáři ze studia Maxis oficiálně potvrdili, že pracují na novém díle série The Sims s kódovým označením Project Rene. Autoři hry tehdy prozradili, že chystané pokračování bude postaveno na free-to-play modelu. Aktuální indicie ale naznačují, že byly práce na The Sims 5 zastaveny. Pozornost vyvolaly informace v profilech některých zaměstnanců Maxisu na platformě LinkedIn, ze kterých byly odstraněny zmínky o projektu Rene.

Jeden z vývojářů dokonce titul označil za zrušený, načež tuto poznámku v návaznosti na postupné šíření zprávy smazal. K poměrně výrazným změnám mělo uvnitř studia dojít letos v dubnu, kdy část vývojářů Maxis úplně opustila a další se přesunuli zpět k vývoji dodatečného obsahu pro The Sims 4. Tyto změny naznačují, že právě v této době mohlo EA vývoj nového dílu pozastavit nebo úplně zrušit.

Pokud se zprávy o zrušení The Sims 5 potvrdí, tak půjde pro fanoušky žánru v krátké době o druhou smutnou zprávu. Přesně před měsícem jsme se shodou okolností dozvěděli o zrušení hry Life by You od Paradoxu, která se chtěla stát konkurencí právě pro The Sims.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama