The Stanley Parable se dočká nových konců a vydání na konzole
Novinka The Stanley Parable se dočká nových konců a vydání na konzole

The Stanley Parable se dočká nových konců a vydání na konzole

Jan Kalný

Jan Kalný

Platformy Windows PC Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Unikátní indie hříčka The Stanley Parable bude příští rok k dostání ve verzi Ultra Deluxe.

Reklama

Mnozí z vás si jistě vzpomenou na unikátní, tak trochu zvláštní a každým coulem praštěnou hru The Stanley Parable, která v roce 2013 vyšla na PC. Vy, generický pracant Stanley, jste vedeni za doprovodu vypravěče chodbami kancelářské budovy a před vámi většinou stojí dvě celkem jednoduchá rozhodnutí - buď můžete vypravěče poslechnout a udělat, co vám řekne, nebo mu můžete vzdorovat.

Tento jednoduchý koncept stačil na to, aby se z tohoto experimentu stala úspěšná a velmi oblíbená hra, která přišla jako blesk z čistého nebe. Říká se ale, že blesk nikdy neudeří na stejné místo dvakrát. Nově oznámená verze hry, The Stanley Parable: Ultra Deluxe, však tvrdí opak.

Prozatím víme jenom to, že jí můžeme čekat někdy příští rok a nabídne nové konce, nová rozhodnutí a vyjde na zatím blíže nespecifikované konzole a PC. Ačkoli PS4, Xbox One a snad i Nintendo Switch lze s největší pravděpodobností očekávat. Na závěr se ještě můžete kouknout na vtipný trailer, který bortí čtvrtou stěnu se stejnou vervou, jako hra samotná.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama