The Surge: Intenzivní, viscerální boj mezi člověkem a stroji
The Surge Novinka The Surge: Intenzivní, viscerální boj mezi člověkem a stroji

The Surge: Intenzivní, viscerální boj mezi člověkem a stroji

Michal Burian

Michal Burian

8

Hardcore akční RPG se ukazuje v novém CGI traileru. Vychází již 16. května. <strong>Nově video s českými titulky</strong>.

Reklama

Německé studio Deck13, které vytvořilo Lords of the Fallen, připravuje ve spolupráci s Focus Home Interactive nové akční hardcore RPG. Jmenuje se The Surge a vyjde již 16. května letošního roku na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Nový CGI trailer ukazuje intenzivní, viscerální boj mezi člověkem a strojem. Česká distributorská společnost Comgad trailer obohatila o titulky. Jen škoda, že samotná hra nebude mít lokalizaci.

The Surge se odehrává v silně dystopické budoucnosti, kdy se Země chýlí ke sklonku svého života. V této době musí ti, kteří zůstávající v přelidněných městech, pracovat, aby vůbec přežili, neboť sociální programy jsou nasycené kvůli stárnoucí populaci a zhoršujícímu se životnímu prostředí.

Umělá inteligence dosáhla velkého pokroku. Spousta pracovních pozic je z toho důvodu pro lidstvo zbytečná. Lidem nezbylo nic jiného, než se vydat na předměstí, kde pomocí speciálních obleků zlepšují svou efektivitu. Těšit se můžete na velmi temnou vizi budoucnosti, kde vývoj naší technologie, společnosti a našeho vztahu s prostředím vedl k úpadku lidské civilizace.

Hra má představit inovativní bojové mechanismy a originální systém vývoje postavy založený na modulových vylepšeních, která získáte v rámci napínavého a tuhého boje.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama